Facebook är kalas för upptagna…

Mors mors!

Jag bara älskar facebook… jag följer allas dagar, humör och behöver inte ens vara i alla mina 4 jobbstäder. Helt underbart och alldeles fantastiskt.

Igår föreläste jag på ett föräldramöte i Västerås. Många föräldrar hade samlats för att prata barn och de flesta hade frågor om sina små 1-5-åriga underverk. Jag berättade om belöningssystemet och tipsade om alla helt galna ideer som man kan ersätta den vanliga, supertrista tårtan med.

Utöver detta, så fylldes gårdagen med ett frukostmöte på världens bästa pr-byrå PRAT, där jag och deras VD Gabriella hade samlat flera stora företag med syftet att prata barnhälsa. Vi pratade om vikten av hälsosam mat, utvecklande leksaker samt hur vi tillsammans kan få pigga och glada barn. Mötet upptog hela förmiddagen och jag och älsklings-Mia från min restaurang hade ordnat en superhärlig frukost/mellanmålsbuffé.

Eftermiddagen tillbringade jag med en privat kostrådgivning samt en låååååååång arbetsstund på restaurangen. Oderlands sajter låg nere p.g.a. en av IP Only´s sändare hade kraschat, så det var lika mycket kalabalik som vanligt… när mina sajter är nere. Mailen funkade inte och telefonen gick varm… men härligt fartfyllt som vanligt!

Nu ska jag skriva artiklar till Pigga barn och sedan bär det av till Västerås och P-möte med alla mina Pigga Barn-anställda. Intressant…

Kramelikram
Zarah