Dag på Skansen och Må Bra-festivalen

God morgon God morgon, hör fåglar sjunga glatt *ler*

Uppe innan tuppen, som vanligt… Klockan är strax före 6.00 på söndagsmorgonen och jag jobbade mig genom lördagskvällen som vanligt. Planer på vinhäng känns minimalt intressant när alla mina Pigga Barn behöver mig. *ler*

Gårdagen tillbringade vi både på Skansen Jorden och skogens dagar samt på Hågelbyfestivalen. Tjejerna från Västerås fanns på Skansen med lillsöta Mie och min gamle far i spetsen. Jag och Magnus var på en mycket regnig Hågelbyfestival och skulle hålla föredrag.

När vi lämnade festivalen var jag superfrusen i kroppen… men lika varm i hjärtat som alltid *ler*

Kvällen tillbringades med mina Pigga Barn… som jag nämnde! Nu hittar ni nya roliga tips på alla våra hemsidor och massor med fantastiska, hälsosamma recept för dig med allergier eller tidsbrist. På våra tipssidor finns det senaste Lektipset, Familjetipset och Sagotipset.

 Jag bara måste lägga in en text som jag fick på min mail igår… anonymt såklart… Men jag blev så rörd, glad och fick energi för minst 10 underverk.

Kära Zarah,

du har säkert hört detta hundra gånger men… du är fantastisk!  Du verkar ha en övernaturlig och god energi, du har ett fantastiskt gott hjärta och är verkligen en av få!! Är super glad att få jobba med dig!

Redan nu har jag omvärderat delar i mitt liv och återfått motivationen att äta sunt. Bara efter ett möte med dig!! : ) Jag är inte det minsta osäker på att du kan förändra världen, och att du redan nu är på god väg!!

Det är verkligen så att tårarna börjar stiga… Jag älskar tanken på att förändra och bygga, men är glad att det finns människor som förstår ”mig” i min resa. För mina Pigga Barn är allt för mig och det är en ny folkrörelse som börjar ta form… tro mig!

Nu ska jag och föresläsa för fulla muggar!

Ha en undebar, fantastisk, händelserik och härlig tillsammansdag!

Kram Zarah