Cilla är grym!!!

Kolla hennes coola pyssel för adventskvällar! Hon är ju bara…. såååå grym!

1. De tomma rullarna från toalett- och hushållspappret är väl omtyckta att få förvandla till vackra smällkarameller! Men de går utmärkt att använda till så mycket mer, t.ex. ett sött, klassiskt eller varför inte ett tufft och annorlunda luciatåg med hjälp av flirtkulor till huvuden, garn till hår och vitt tyg till de fina lusselinnena. Styla dem med fantasin och njut ditt personliga luciafölje.

2. Glasburkar blir strålande ljusstakar som förgyller tillvaron både inomhus och utomhus! Variationsmöjligheterna är obegränsade, fyll dem med stearin eller ljusgelé och skapa egna ljus från grunden eller dekorera för att skapa vackra ljuslyktor. Genomskinligt klister, pärlor, paljetter, klistermärken och utklipp på motiv från servetter passar bra till glasburken.

3. Hobbyfärg, klister, pärlor, paljetter eller tyg gör sig utmärkt till konservburken som gärna kan stickas hål på för att sprida ett läcker ljusmönster. Gör gärna hål i konservburken högt upp, gör ett längre handtag och det blir en fin lykta att hänga i den vintermörka trädgården.

4. De dekorerade burkarna kan användas på ännu fler sätt såklart. De blir jättesöta burkar att förvara julens godsaker i. Självklart tillagade enligt ett fantastiskt gott och hälsosamt recept! En bit tyg och ett snöre blir utmärkt som lock. Gör en etikett att klistra på burken också och skriv ett juligt citat på eller vad burken innehåller.

5. Tyg är lika variationsrikt det förstås och vad man kan göra beror lite på vilket material det är. En duk kan klippas, sys och dekoreras med broderier eller pärlor och paljetter. Det går att klippa ut figurer som klistras på annat julpynt eller slå in ett lockande paket som får stå framme som dekoration för den julens nyfiknaoch  härliga stämnings skull