CERTIFERAD UTBILDNING FÖR FÖRELÄSARE – CUFF!

Vi erbjuder en unik utbildning inom föreläsarkonst, varumärkespacketering och branding, detta med fokus på personlig utveckling och möjlighet till certifiering vid kursens slut.


Certifierad Föreläsare Steg 1 är anpassad för dig som har viss erfarenhet av att föreläsa/tala inför grupp och som vill utvecklas i den rollen. Steg nummer 2 tar dig  vidare till nästa nivå mot målet att bli en professionell föreläsare. Steg nummer 3 är en ren certifieringsmodul.


Utbildningen består av ovan nämna steg och finns att läsa i Thailand och Örebro.  Allt material och kvalitetssäkring sker via seriösa, etablerade utbildare, i samarbete med Cavena Utveckling AB, PAN Livshantering, Magenta AB & Skandinaviska Ledarhögskolan.

Vill du arbeta som professionell föreläsare / talare?
Som certifierad föreläsare / talare lär du dig att skapa din egen scen, känna av din publik, finna personlig trygghet i olika föreläsnings- och talarsammanhang.


Har du något viktigt att säga och vill bli bättre på kommunikation?
Lär dig att hitta din publik, fånga intresset hos dina åhörare, öka budskapets kraft med värdefulla tekniker såsom workshops och storytelling.


Coaching till varumärkesförpackning sociala medier och marknadsföring.
Du erbjuds möjlighet till att varumärkesförpacka din idé och personlighet för att öka din slagkraft och unikitet. Lär dig hantera nya medier, sociala nätverk, samarbeten samt ta del av redan etablerade presskanaler.


Vi som har skapat utbildning och är dina kursledare är Lasse Gustavsson, Henrik Mattsson och Zarah Öberg. Vi tycker att föreläsningar och utbildningar är världens roligaste arbete och vill välkomna dig med i vårt härliga gäng!
 
Om kursledarna:
Lasse Gustavsson och Henrik Mattsson har sammanlagt arbetat som professionella föreläsare i över 30 år och föreläst för 100.000- tals människor i Sverige och i Utlandet. De tillhör båda den absoluta eliten bland Svenska talare. Både Lasse och Henrik är utbildade ICC-coacher samt inom Mental träning och NLP.


Zarah Öberg arbetar som journalist via över 40 av Sveriges tidningar, driver en stor webbportal och ett stort antal varumärken. Hon brinner för varumärkespacketering, sociala medier, mediakanaler och profilering och är utbildad inom hälsa, livsstil, kinesiologi, mental träning, NLP och är utbildad ICC-coach. Läs mer om Zarah på www.zarahssida.se   


Steg 1  8 -13 januari
Ban Phe, Thailand 
Investering: 15.000 SEK + moms inkl. logi, frukost och lunch


Steg 1 29 januari – 3 februari
Örebro
Investering: 21.000 SEK + 25% moms inkl. logi, frukost, lunch och middag


Steg 3 Certiferingsmodul 16-18 april
Örebro
Investering: 6900 SEK + 25% moms inkl logi, frukost, lunch och middag


Maila för mer information och/eller för specificerat dagsupplägg!


info@cuab.se
www.cuab.se
www.magentapr.se