5 grymma tips för mental styrka

Åh så härlig kväll med NLP- och The secret-legenden Bob Proctor, Mentala tränaren Olof Röhlander, Finansgurun Charlie Söderberg och sist men inte minst sångerskan och rösttränaren Helena Soluna.

Alla gav de 5 konkreta tips utifrån sina olika verkligheter och appliceringsområden, mycket liknande de principer som lyfts fram i The Secret och i Napoleon Hill´s bok ”Tänk rätt Bli framgångsrik!”

1. Utvärdera och lär dig VEM du är och VAR du är idag! Om du vet var du är, så vet du också var du är på väg!

2. Vad är ditt mål, vad brinner du för, vad kan du göra det lilla extra för eller  kanske offra ALLT för att få eller nå? Välj ditt mål utifrån det som ger gör att ditt hjärta klappar lite (… eller MYCKET…) extra!
 
3. Hinder är möjligheter, problem är till för att lösas och faktum är att du FAKTISKT kommer ur motgångar med ÄNNU mer styrka än innan. Öva dig på att tänka positiva tankar genom att påverka ditt undermedvetna.

4. Omge dig med människor som är positiva, som ger dig energi och som lyfter dig… Du blir som du umgås… ELLER rättare sagt… Du blir som du VÄLJER att umgås! Fråga dig själv om de som försöker ge dig råd, själva är framgångsrika!?!

5. Se varje ny dag som en ny möjlighet, glöm de bekymmer som varit och gör ALLT för att göra den nya dagen till den bästa dagen i DITT liv! Positivt tänkande är en livsstil som behöver öva in och få näring!!!

””Framgång är bara tur… Fråga dem som har misslyckats!””


Aktiviteter för barn hittar du hos Pigga Barn.