USA 60 minutes: Människor över 60 år har redan antikroppar mot influensan och barnen drabbas av nedsatta immunförsvar av tidigare vaccineringar!

60 minutes visade ett intressant inslag där de berättar att nästintill alla människor som är födda innan 1950 har antikroppar mot influensan på grund av att de har utsatts för den vid tidigare liknande influensapandemier.

De lyfter även det faktum att det är långt mycket färre som har avlidit jämfört med den vanliga influensan och att det mycket väl kan bero på helt andra orsaker som immunförsvarsproblematik m.m. Inget berättar om varför dessa personer/barn har ett sämre motstånd… och att det ligger i just smittan av svininfluensan är högst osannolikt.


Ni vet väl att barn i USA vaccineras med 36 (!!!) vaccin innan de är 18 mån och med 63 vaccineringar innan de är 18 år. Det är ganska enkelt att se att deras immunförsvar är helt nedsatta och därmed mer mottagliga. Detta är under all kritik eftersom vaccin ger långt mycket mer sjukdomar än det som hela vaccineringshysterin skyddar emot. Sist en liknande pandemi svepte över världen så dog fler av själva vaccineringen än av sjukdomen.

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/10/21/Special-Swine-Flu-Update.aspx

www.kostkoll.se