Unleash The Power Within, Rom och möte med James Van Praagh

Nu är jag nyss hemkommen efter helgens UPW i Rom och helt fantastiska dagar med Anthony Robbins och Joseph McClendon. Nu är jag supersporrad att skriva klart min bok och har faktiskt tagit ”ledigt” lite i veckan, för att ÄNTLIGEN bli klar med första boken… :)


Det hätigaste idag var att jag och Maria träffade James Van Praagh på flyget från Rom till London. Han är USA´s främsta medium, har en tv-show som är känd över hela världen MEN framförallt, så var han bland de trevligaste jag träffat.

Maria skall äta lunch med honom nästa vecka och han kommer hit i mars, så tveka inte att maila om ni vill vara med på eventet med honom. Han berättade en sak som fick mig att rysa… Vilket var att du ALLTID ska ha energiarmband på din högra hand, då det är från denna arm som du ger… medan den vänstra armen är där du tar emot energi.

Det var intressant, eftersom jag ALLTID har på mig Amanda´s armband på min vänstra arm (… som jag fick för att FÅ energi… ) och har det armband som min farmor har valt på min högra hand (… det som hon gav mig för att få styrkan att ge…)  Så med andra ord, så förstår jag varför jag ALLTID har dem på just dessa sidor…! All ära och kärlek till James Van Praagh, för att han är den han är och gör det han gör… NU… ska jag skriva klart min bok!

www.kostkoll.se