Underbara Barn på G

Nu mina vänner, så är den mysiga höstvintern här för att stanna. Regnet öser ner utanför mitt fönster och jag bara älskar hur det slår mot fönsterbrädet. Det är mindre än 2 månader kvar till jul och mina försök till att minska mina julkänslor har redan få ge vika. Flera affärer har påbörjat sin försäljning av julsaker och det är helt underbart med alla glada färger och fina glittersaker. 

Igår fanns mina bästa vänner hos mig och jag bjöd dem på en ekologisk, superhärlig måltid med massor med hälsosamma saker… Sååå mysigt, så det är oslagbart! Idag har jag mest skrivit på alla mina artiklar och lagt upp lite planer för den kommande veckan. Den kommer bli minst sagt turbulent.

På måndagen ska jag på möte med nickelodion och på deras event i globen på tisdagen. Utbildar hela nynäshamns kommun och till helgen är det dags för Underbara Barn-mässan. Det är tredje gången som jag är med och i år finns jag både i vår egen monter, hos stora&små, akademibokhandeln och Hipp. I Föräldrar och barn finns en stor Pigga Barn-special och i stora&små finns förutom min vanliga glada barn-serie, även ett gravidspecial. Det ska bli kanonroligt!

Magnus och gänget har Pigga Barn-event på SF´s lovbio hela veckan, så missa inte det!!!

Nu ska jag sussa sött och imorgon är det tecknad film som gäller :-)

Kramizar Zarah