TUFF – Världsunik träningsvecka för professionella föreläsare i Thailand, december 2009!

(TUFF = Träning och Utbyte med Framgångsrika Föreläsare)


”Ett riktigt proffs strävar alltid efter att bli ännu bättre!”


TUFF är en anpassad träningsvecka för dig som redan arbetar professionellt som föreläsare/talare/utbildare och vill utvecklas tillsammans med andra proffs.


Träningsveckan leds av Lasse Gustavson, Henrik Mattsson och Zarah Öberg. För att de är bättre än dig? Nej… för att de är proffs precis som du och för att de vill utvecklas tillsammans med andra proffs.

TUFF är en unik möjlighet till nätverkande och utveckling med och av kollegor under 6 hela dygn. Kursen tar tillvara alla deltagares samlade kompetens och erfarenheter, detta genom spännande och utvecklande workshops tillsammans med Lasse, Henrik, Zarah och övriga deltagare.

Lär dig branding och bygga ditt varumärke!
Årets tema är ”branding”, där du erbjuds personlig coaching med varumärkespacketering samt en workshop som lyfter fram sociala medier, nätverkande, pressmaterial och PR-kanaler.


TUFF ger dig:
– En påfylld verktygslåda med pedagogiska grepp och övningar, detta för att stärka din roll som utbildare/föreläsare.
– Utveckling och finslipning av din scenframställning och ditt scenspråk, främst genom personlig utveckling och modellering av dina kursdeltagare.
– Kontakter med kollegor och utbyte av värdefulla insikter och erfarenheter.


Innehåll:
Varje deltagare förväntas bidra och dela med sig av något under träningsveckan. Bidraget kan vara allt från en eller ett par övningar till en förberedelseteknik och/eller något annat som du ser som din styrka och vill lyfta genom en workshop eller diskussionsverkstad. Alla deltagare skall bidra med ett pass om minst 2 timmar och max 4 timmar. Din insats och kunskap är fritt för samtliga deltagare att använda efter kursens slut, detta utan krav på ekonomisk ersättning och copyright.


Vill du dela med dig inom något av följande tema?
– Berättarkonst
– Improvisationskonst
– Scenhumor 
– Utbildning med praktiska övningar
– Illustration
– Utbildning genom rollspel
– Utbildning med metaforer
– Manusbyggande
– Använde av hjälpmedel
– Hantering av mothugg och invändningar
– Säljande av ditt budskap
– Dispositionering
– Hur fångar och behåller du åhörarens intresse genom hela din föreläsning?
– Skapa förtroende och trovärdighet
– Personligt scenspråk
– Optimalt föreläsartillstånd genom mentala förberedelser
– Lyhördhet inför sinnesstämningar
– Marknadsföring
– Varumärkespositionering och profilpacketering


Datum: 17/12 – 22/12 2009.
Plats: Ban Phe, Thailand (Läs mer om anläggningen på www.slh.nu)
Anmälan: Anmälningsformulär och mer info finner du på www.cuab.se
Investering: 14.000:- inkl. logi*, frukost och lunch.

Varje deltagare bekostar sin egen resa till och från kursanläggningen. Meddela oss om ni vill ha tips & hjälp med att boka resa.

*= Logi innebär del i dubbelrum 6 nätter. För dig som vill komma tidigare/ stanna längre, ta med din partner, familj eller önskar ett enkelrum är det möjligt mot ett ekonomiskt tillägg. Se mer info under frågor och svar.


OBS! Begränsat antal platser.
Premiären av TUFF är förlagd i Thailand med ett maxantal på 16 platser. Utbildningen genomförs med 1 årlig vecka i Thailand. Du som deltar under premiärveckan har förtur till nästkommande års träningsveckor.


Anmäl dig redan nu för att garantera din plats! Du är välkommen med specifika önskemål, förslag och bidrag vid anmälan och/eller vid ett senare tillfälle, dock senast 1/12 – 2009. Programmet skickas sedan ut till alla kursdeltagare.


Om kursledarna:
Lasse Gustavson och Henrik Mattsson har sammanlagt arbetat som professionella föreläsare i över 30 år och föreläst för 100.000- tals människor i Sverige och i Utlandet. De tillhör båda den absoluta eliten bland Svenska talare. Både Lasse och Henrik är utbildade ICC-coacher samt inom Mental träning och NLP.


Zarah Öberg arbetar som journalist via över 40 av Sveriges tidningar, driver en stor webbportal och ett stort antal varumärken. Hon brinner för varumärkespacketering, sociala medier, mediakanaler och profilering och är utbildad inom hälsa, livsstil, kinesiologi, mental träning, NLP och är utbildad ICC-coach. Läs mer om Zarah på www.zarahssida.se   


Maila för mer information och/eller för specificerat dagsupplägg!
info@cuab.se
www.cuab.se
www.magentapr.se