The Emotion Code – släpp på blockeringar för ökad läkning och glädje

Jag har tidigare skrivit om sorgbearbetning och ett flertal andra behandlingsformer, för dig som behöver rensa och som har känslomässiga blockeringar, antingen medvetet eller omedvetet. Vi är alla med om saker i vårt liv, allt från chocktillstånd och sjukdom, till separation och möten som formar oss.

En av de mest effektiva och djupaste behandlingsformer som jag testat, är Emotion Code. Behandlingen släpper på blockeringar som håller dig tillbaka, och som ogynnar din förmåga att leva fullt ut, i harmoni och glädje. När du inte kommer vidare och/eller känner att de förändringar du vill genomföra, inte vill ta form, så beror det allt som oftast på känslomässiga blockeringar.
 
Enkelt beskrivet så är The Emotion Code en healingteknik som skonsamt behandlar dina negativa upplevelser från tidigare händelser. Då känslomässiga blockeringar är skapade av energi, precis som resterande delen av vår kropp, så påverkar de även den fysiska vävnaden och kan på så vis orsaka smärta, akut smärta, depression, ångest, värk eller andra symtom. Du kanske har rädslor som förhindrar sunda relationer eller traumatiska händelser i ditt bagage som hindrar dig från att göra det du önskar och vill av ditt liv.

Genom att släppa på dessa blockeringar, ökar du kroppens förutsättning för att läka, och kan således bli av med besvär och/eller lära dig att hantera händelser på ett mer konstruktivt sätt. Du kan också finna ro och börja fokusera på det du verkligen vill istället för att hela tiden stoppas av ditt omedvetna skydd.

Man kan säga att allt som vi varit med om, skapar skydd kring oss och vårt hjärta, vilket naturligtvis är en överlevnadsmekanism, men kanske inte alltid en så gynnsam sådant i förlängningen. Det fyllde en värdefull funktion en gång i tiden när din kropp och ditt sinne trodde att du var i fara, men när du inte längre är i samma situtation, så behöver du släppa på dessa skydd för att kunna leva i frihet. Emotion code tar endast bort de skydd som hindrar oss från att utvecklas och leva det liv vi vill. Det tar inte bort nödvändiga skyddsmekanismer som vi behöver och vill ha kvar.

Behandlingen är smärtfri, oerhört befriande, tar cirka 30-40 minuter och kan utföras genom fysiskt möte och/eller på distans. Behandlingen utgår från kinesiologi och du använder muskeltestning för att se vilka skydd som kroppen vill släppa taget om under varje session. Detta är också anledningen till att det går att genomföra behandlingen på distans.  

Vill du vara med i vår testgrupp under våren 2015? Maila din ansökan till tidsbokning@zarahssida.se.

www.kostkoll.se