Tänk vad lite det behövs för att göra mycket!

Jag lägger aldrig ut mail på min blogg, MEN idag kunde jag inte låta bli. Tänk att komma tillbaka från en MYCKET krävande certifieringsdag och möttas av alla hundratals mail och det första man öppnar är mailet nedan… Det är så man får tårar i ögonen… Det är människor som ”Anna” som får andra att känna sig större!!!

 Hej Zarah,

Jag läste en artikel om dig i tidningen hälsa (ett äldre nummer på biblioteket), och gick sedan in och har läst lite på dina hemsidor, jag vill bara skriva till dig och berätta att jag blir så lycklig åt det du gör. Jag beundrar din goda vilja och ditt brinnande givande till mänskligheten, och till våra barn. Jag tror att det betyder enormt mycket det du gör. Jag känner i alla fall att hoppet stiger. Varmt tack. All lycka på vägen.

Vänliga hälsningar Anna