Stem renu, självläkning med signalmolekyler som aktiverar kroppens stamceller

StemRenu är en ny fantastisk produkt som aktiverar kroppens egna stamceller, så att kroppen kan läka bättre. Stem renu består av befruktat äggextrakt, hajbrosk, aloe Vera gelextrakt och grönt téextrakt. Det är ett ekologiskt och växtbaserat kosttillskott, med god källa till kalcium och mineralämnen.

En av de viktigaste ingredienserna i StemRenu är ett extrakt från högkvalitativa, befruktade ägg som lagts av frigående, välnärda hönor i en naturlig miljö i Norge. Proteinextraktet tas ifrån ägget precis innan signalmolekylerna påverkar embryot och då ägget innehåller som mest näring. All denna näring är tillräcklig, inte bara för att stödja uppkomsten av liv, utan även för att skapa en snabb utveckling av nytt liv. Det är genom denna funktion, som Stem renu fungerar hos människor, genom att det balanserar några av kroppens viktigaste signalsubstanser såsom serotonin, dopamin och kortisol.

En annan, och kanske den viktigaste funktionen, hos Stem renu är att den aktiverar kroppens stamceller. En stamcell är en cell som kan utvecklas till andra celler, dvs en stamcell hjälper kroppen att få de celler som den behöver för tex läkning. En enda cell hos ett befruktat ägg kan utvecklas till hela kroppens vävnader och stamcellsbehandling blir allt mer populär vid svår sjukdom. När vi blir äldre, så kan inte kroppens stamceller fungera, utan ligger vilande. Stem renu hjälper dessa stamceller att börja arbeta igen och kan på så vis göra underverk för kroppen och dess läkning.

Vill du veta mer om Stem renu eller hitta en återförsäljare, så mailar du mig enklast på zarah(att)kostkoll.se. Du kan även läsa mer på: http://naturmedicinteamet.com/