Snurrig dag i 3 städer!

Kära, kära vänner!!!

I natt blev vi klara med våra nya bebisar till Pigga Barn-portalen…. Friska Barn som handlar om hur man får sjuka barn att känna sid friska och Receptkoll , dit du kan skicka dina gamla vanliga recept och få dem omgjorda till hälsosamma, laktos-, socker- och glutenfria alternativ.

Nu finns alltså alla våra sajter på menyramen … även de 3 som kommer under de närmaste veckorna.

Igår broderade jag Pigga Barn-tofflor till min kollega Magnus som fyller 34 år idag. Som ni vet, så älskar jag ju att designa smycken och självklart slipper han inte undan mina lustiga presenter *ler*!

De blev superfina, rosa och självklart var de smyckade med swarowskikristaller.

Imorse var jag på banken och träffade Per. Han har verkligen varit toppenbra mot både mig och Magnus, så jag rekommenderar Nordea i Västerås med stora ovationer. *ler*

Efter banken, så letade jag och Magnus profilkläder som jag ska brodera… och sedan åkte jag till nästa stad för att träffa en kille på en tidning (OJ… så hemligt det lät *ler*).

Det var ett roligt möte eftersom vi redan visste precis hur vi vill samarbeta och det kommer igång redan nästa vecka. Jag gillar ju snabba puckar!!!

Nu på eftermiddagen har jag haft total kaos, då vi lanserade mig som kost- och barnrådgivare på familjeliv (en gigantisk mötesplats för familjer dvs; community). Jag vet inte ens hur många mail jag har svarat på under eftermiddagen/kvällen men tillsammans med min mail, så är det en bra bit över 250 stycken. *skratt*

Men… men… vad gör man inte för alla rådvilla föräldar! Nu finns Pigga Barn som en stående kategori hos familjeliv och där finns lilla jag och hälsoinspirerar… (hihi) Och det är sååååååå roligt… och jag tycker så mycket om att samarbeta med Pernilla, Charlotte och Patrik. Nya samarbeten är det bästa jag vet (Nygammalt är det iförsig… )

Nu ska jag skriva 2 artiklar och sen ska jag nog sova lite (klockan är redan 20.30) … och jag ska ju jag till nyhetsmorgon tidigt i ottan.

Ha en underbar kväll, så hörs vi imorgon

Kram från er MYCKET glada Zarah