Skansen bubblar av aktivitet

Idag har jag besökt Skansen och den årliga äppelmarknaden som är en oerhört trevlig tradition att ta tillvara. Den kommande veckan är det flera roliga och givande aktiviteter, varav en av dessa är vår Slow Food-middag som äger rum på onsdag kväll. Middagen tillagas av 8 svenska, kända kockar, som även ingår i Slow Food-delegationen till mässan i Turin och är hemmahörande i Stockholm. Allt överskott från middagen går oavkortat till att hjälpa de farmare och odlare som inte kan bekosta sin egen resa till mässan.


Middagen äger rum på Gubbhyllan på Skansen och det är även där som lördagens kanelbulledag firas med pompa och ståt. Dagen till ära, så smyginvigs den ombyggda lokalen och dess nya Slow Food-koncept.

På tisdag är även Entreprenörsgalan och dess härliga bubblande deltagare skall prisas för sina insatser inom entreprenörskap och företagssamhet. En liknande händelse är den kommande Shortcutgalan, som bygger på att 100 av Sveriges främsta uppstickare belönas för sin drivkraft och energi.

På torsdag är jag hos Malin Berghagen på Lugna favoriter och pratar drivkraft, hälsa och kost. Vi kommer att ta upp alla saker som jag sysslar med dvs; allt från Pigga Barn, Kostkoll och Green n Lean till Slow Food och Tänk rätt bli framgångsrik. Programmet sänds på söndagen den 5 oktober.