Pigga Barn-tablettask med superfruitgodis

Kolla dagens pressmeddelande… :)

NYHET: Pigga Barn-tablettask med superfruitgodis


Företaget Superfruits har nått stora framgångar med sitt gedigna koncept inom superfruits-sektorn. Pigga Barn drivs av entreprenören och eldsjälen Zarah Öberg.


Tillsammans lanserar de ett unikt och nytänkande koncept med hälsosamt ”superfruitgodis”. Först ut på marknaden är en tablettask med helt naturliga gojibär. Tablettasken hittar du enklast via hälsokostbutiker och välsorterade matbutiker.


– Jag har länge funderat över vad som skulle kunna vara ett roligt, enkelt kompement till butikernas vanliga godisutbud och som tilltalar barn i alla åldrar, säger Pigga Barn´s VD Zarah Öberg.


Det söta, röda, asiatiska bäret Goji har används i flera tusentals år och sägs vara bra för kroppens organ, immunförsvar och sinnen såsom synen. I Gojibäret hittar du krom, magnesium och ett 20-tal andra mineraler som i sin tur bidrar till upptaget av vitaminerna A, B, C.


Bäret växer fritt i Kina, Mongoliet och Tibet och skördas som fallfrukt, ej genom att plockas på grund av dess känslighet. Bären torkas i solskenet och är helt naturliga trots dess söta smak.


Själv så älskar jag superfruits och har under lång tid givit gojibär till alla barn i min närhet. Det är fantastiskt att se deras förtjustning över det lilla, supernyttiga gojibäret. Med anledning av det så kontaktade jag killarna som driver Superfruits och tillsammans produktutvecklade vi fram en liten tablettask med gojibär, säger Zarah.


Det är vår allra största önskan att vår nya Pigga Barn-linje ska bidra till många pigga och friska barn!


Läs mer om superfruits:
http://www.kostkoll.se/blog.php?bid=363
http://www.kostkoll.se/blog.php?bid=364

www.kostkoll.se