Pigga Barn på Familjeliv, Eskilstuna Kuriren, City och Västerås tidning

Nyss hemkommen från min lilla lillasysters möhippa. Men först ska jag berätta om min lite halvmärkliga dag. Min förmiddag gick åt till att svara på mail… eftersom jag hade fått nästan 800!!!!! stycken. På min hotmail har jag 2067 obesvarade mail, fast det beror iuförsig på att jag inte har svarat på de senaste veckorna. SÅ… har ni skickat ett mail dit, så är sammolikheten stor att jag inte kan svara *ler*

Nu har vi lanserat mitt samarbete med familjeliv och mer än 10.000 personer tittade på mina Pigga Barn-sidor på bara ett dygn… såååå häftigt.

Nästa vecka lanseras min Fråga Zarah-tjänst på Eskilstuna Kuriren och mitt receptsamarbete med Västerås tidning. Läs mer på: Receptkoll

Vi får ju inte heller glömma mina kollegor på City som lanserar min tjänst på både måndag och onsdag. Det ska bli kanonkul att se hur reportagen blir. Jag är säker på att det kommer bli kanonbra, verkligen!

Imorgon är en hektisk dag med 9 möten inbokade. Jag ska träffa Joakim angående Green n Lean, Pierre om ekologisk odling, Magnus om alla center, Åsa och Josef om Sthlms-centret som är på G, Anna på The Little Gym och Mikael och Kristina angående Webben. Och efter det, så ska jag ordna med grejer till min lillasysters bröllop. Jag har gjort hennes bröllopssmycken och måste se så att allt är som det ska med klänningar o.s.v.

Ikväll fick hon spela in en skiva i en studio som ligger i Eskilstuna. Hon är riktigt grym på att sjunga faktiskt. Sen stack vi på SPA för att avsluta kvällen på Papas Tapas – en mexikansk restaurang. Klockan är nu 00.45 och jag ska upp om 5 timmar, så jag hinner inte skriva mer idag. Ska lägga in texter också, innan jag är klar… Motionstipset är ju snart klar. Sajten blir grym och inte alls liknande de som vi har gjort tidigare.

Fick flera mail idag från folk som berömmer sajternas värme och roliga upplägg. Kul!!!

Kram kram, kära vänner
Zarah