Pigga Barn fyller 1 år

Hipp, Hipp, Hurra… Dunder… Rosa granater… Serpentinregn och Visselpipsfanfarer *skratt*

Mina älskade söta, fina och helt fantastiska Pigga Barn fyller 1 år på måndag! För 364 dagar sedan vaknade jag mitt i natten… och bara visste: JAG SKA GÖRA ALLA BARN PIGGA! Min dröm var och är att skapa den perfekta miljön för barn, där de kan få vara barn, får skapa sin egen personlighet och lära sig förstå vidden av glädje, gemenskap och att bry sig om sin hälsa.

Min enda sammanfattning av det här året är… Jag älskar att jobba för barnen, för deras rättigheter, för deras värme, för att de ska må bra, känna sig trygga och bara få vara det de redan är … underbara!

Jag vill att alla barn ska vakna till en ny dag… med nyfikenhet, förhoppningar, sprittande ben och känna oövervinnerlighet… att de är hjältar i sina egna liv! Kommer inte ge mig förren min verklighet också är den som alla barn har i sina drömmar!

Det är inte utan inte, som jag heter Tingeling *skratt*