Påverka cellens energi med tankens kraft!

Idag är sista dagen på min kurs i cellenergi och molekyllära, vilket är oerhört intressant. Det som är mest fascinerande är att cellen (… i förstoring …) är vackert mönstrad och varm i röda och gula färger när den är frisk och högfungerande MEN så fort den är dålig på något sätt så ser den helt annorlunda ut. En cell som är sjuk syns direkt, eftersom den är som ett virrevarr av mörka färger och inte alls ser frisk ut. 

Igår såg vi först på cellens struktur när den var frisk och högfungerande och vad som sedan skedde när vi alla tänkte negativa tankar. Cellerna förändras otroligt mycket men också energin i hela rummet. Egentligen är det inte så konstigt eftersom det finns energifält kring varje cell och det vi tänker också är det vi blir.

Samma sak ser man på vatten som också kan förändras i sin struktur. Genom att röra i vattnet innan du dricker det, så ökar du energin i det. Du kan dessutom tänka positivt om saker du äter och gör, vilket då påverkar din kropp mindre negativt. Ett glas vatten förändras i sin energistruktur genom att du på håll står och tänker positiva tankar om vattnet. Låter det flummigt… haha… förstår det men testa gärna själv?

I våras gick jag kurs i blodanalys och fick se på mitt eget blod och hur också det blev renare när jag åt annorlunda och tänkte på olika sätt. Det lustiga var att det förändrades på bara ett par dagar vilket alltså gör blodet och cellen sämre om man tex: har en stressig och negativ tid. Men lika lätt som det blir mindre bra, så kan alltså cellen och blodet förändras supersnabbt om du tänker bra tankar! Om man utgår från detta, så borde alltså positivt tänkande faktiskt påverka kroppen och det vi äter mer än vi tidigare har trott.

Jag tycker att det är superhäftigt och förvånas dagligen över kroppens storhet. Tänk vilken fantastisk konstruktion vi människor är… Så med andra ord… Våra kroppar är smartare än 1000 professorer…

Lyssna på den och på vad den visar dig med olika tecken. Ett symtom har alltid en orsak och oftast är den relativt enkel att åtgärda om du gör det innan medicinering och för långt gången problematik. 

Du kan jämföra kroppens symtom med en bil… När oljalampan lyser, så är det smart att stanna och fylla på olja eller laga bilen innan du kör vidare, helt enkelt! Om du ignorerar oljelampan, så kommer bilen med all säkerhet att stanna till slut… då med trasiga delar och kostsamma reparationer som följd! 

www.kostkoll.se
www.piggabarn.se
www.ekologiskaval.se
www.kosttipset.se
www.nlpceritifering.se