Omdöme / Recensioner Zarah Öberg

Vi har nu lagt ut några omdömen om Zarahs arbete, då flera nya patienter har efterfrågat det. Vi månar om våra patienters integritet, och har därför valt att endast skriva ut förnamn. 

”Hej Zarah!
Jag vet inte hur jag ska tacka dig, du har verkligen ändrat mitt liv. Redan efter en vecka känns det mycket bättre än förut. Jag kommer att fortsätta följa dina rekommendationer tre månader och sen boka en ny tid med dig och göra testet igen.
Jag har läst mycket om SIBO och magsyra och pH värdet och allt annat du pratade om och nu tror jag att jag förstår problemet. Bara det är en stooooor lättnad. Jag var så trött av att inte förstå problemet med mina besvär och av att träffa okunniga läkare på vårdcentralen.
Tack så mycket!
Chiar”

”Jag är så innerligt tacksam att jag hittade Zarah som kunde bena ut mina obalanser bland hormoner. Efter konsultation och sedan ett salivtest kom exakta svar, tex låg mitt kortisol i botten vilket tyder på binjureutmattning. Jag fick råd och tips på salvor och kosttillskott samt dosering specifikt för mig. På bara några veckor hände en förvandling i min kropp och efter ca tre månader valde jag att göra om ytterligare ett test. Det visade markanta skillnader och min yrsel, hjärndimma, ont i armhålor, surr i benen och den otroliga tröttheten vände. Personligen är jag övertygad om att jag aldrig fått denna hjälp inom sjukvården el hos gynekolog och det är värt varenda krona. Tveka inte
Karin, Katrineholm”

”Hej😊
Stort varmt tack för all info Och hjälp😌🧡
Tack vare dig så genomsyrades dagen av sån positivitet och hopp att kunna ge vår dotter en trygg näringsmässig start🌟
Det kändes också väldigt skönt att höra en del om hur ni gjort när era barn var små🙏💖
Jag sa till min mamma när vi pratade igår att det känns så fint att nu har man någon man kan vända sig till som verkligen kan sin sak🤗🙏🤎🍁 Hon svarade helt otroligt o skönt att utvecklingen går framåt.
När vi pratade så kändes du som en sån där person som man både skulle vilja berätta om sin egen resa för samt också Väcker en förundran/ undran inför liksom vad är din historia😊
Kändes bara så fint.
Då jag kollade lite närmare på din sida efter ett recept som jag sett tidigare så såg jag även att du där skrev om the awakening och tips angående frekvenshöjning då kände jag liksom wow😇🤩
En medmänniska som kan tänkas förstå vad vi i vår lilla familj också går igenom.
Det var häftigt.
Återigen stort varmt tack.
Vi är MER än nöjda.
Allt gott önskar vi dig💗
Varma hälsningar
Susanne”

”Jag hade varit hos både allmänläkare, specialistläkare, naturläkare och holistiska terapeuter med en långvarig hosta men ingen hade någon konkret förklaring på vad den berodde på och då inte heller någon bot. När jag väl hamnade hos Zarah fick jag snabbt en logisk förklaring på vad anledningen kunde vara både till hostan men även hur den hängde ihop med andra långvariga symtom som jag också varit hos specialistläkare med. Få har den breda kunskapen som Zarah har och som behövs för att kroppen ska kunna läka ut problem istället för att bara dölja dem.

Tack Zarah, jag tycker banne mig att jag redan känner skillnad. Jag har markant mer ork och känner mig piggare. Blev också riktigt imponerad när jag fick hormonkrämen från USA och det följde med en utförlig instruktion på svenska! Jag har börjat titta på dina föreläsningar och ska gå igenom rubbet för det är så intressant. Du får starta en utbildning för både holistiska terapeuter och läkare. 😉
Hälsningar Lotta”

”Jag har bokat tid och tagit prover genom Zarah, då jag känner mig så trygg med hennes kompetens och lugna trygga samtal som ger ett lugn som man verkligen behöver när man söker hjälp inom detta område. Vi har hela tiden haft en otroligt bra kommunikation, hon både lyssnar och reflekterar över mina funderingar och bekräftar saker som jag själv känner att jag har funderingar kring. Hon ger råd men är samtidigt väldigt tydlig med att det är jag själv som bestämmer vilka prover mm jag ska ta. Zarah är noga med att säga att det är du själv som avgör och det tycker jag är väldigt skönt, har aldrig känt mig påprackad något som inte känns bra och det är jag tacksam för. Zarah är proffsig och en varmhjärtad person och går utanför det ”normala”  för att hjälpa mig…tom inte alltid kanske så bra för hennes eget bästa. När man har börjat med Zarah som sin näringsterapeut så känns det som man har en livslång vän som finns där så länge du önskar att ha henne där
Lena, Trollhättan”

”Tack Zarah, det var så trevligt att prata med dej idag, det hjälper mej att förstå min kropp och själ, att sätta fokus på mitt mående och få det att fungera bättre än på länge, så tacksam.
Jag ska prova kuren vid tillfälle, tack för att du delar den till mej.
Ha det så gott, vi hörs vidare.
Med vänlig hälsning
Pia”

”Hej Zarah!
Vill mest säga tack. Har precis avslutat kuren du ordinerade mig och känner verkligen av resultatet. Både på utsidan och insidan av kroppen. Tack!
Fina”

”Vill passa på att säga tack Zarah för att du ger personer som mig möjlighet att få göra riktiga salivtester med återgivning och seriösa rekommendationer för att få rätsida med hormonell obalans! Det betyder oerhört mycket för någon som mig som har ägnat flera år av helt meningslösa läkarbesök som inte har lett till något annat än en frustration över att jag inte fått vare sig några kloka svar- eller hjälp för den delen kring min hälsoproblematik. Jag har varit som ett enda stort frågetecken ända sedan efter förlossningen gällande min kropp. Så tack för att du finns. Jag känner mig äntligen hoppfull! 
Karoline”

”Tack vare din hjälp har ALLA smärtor jag haft i 11 år försvunnit. Jag är som en ny människa och sömnen sakta åt rätt håll så TACK Zarah. Går ej att beskriva hur glad jag är!
Sophia”