Namninsamling för att få hem skråmos barn till Sverige

Det är fruktansvärt att det finns barn i världen som inte har den trygghet och vård som de behöver, och de kan inte belastas för sina föräldrars val. Mitt hjärta brister när jag läser om de 7 små barn som inte bara har levt i en fruktansvärd tillvaro. De har även förlorat sina föräldrar, är sjuka och behöver trygghet och vård. Det har ju ingenting med deras föräldrars val att göra. Dessutom har de släktingar som verkar helt fantastiska, som åkt ner och letat reda på alla 7 barn och vill hjälpa.

Det är ju självklart att de måste få komma hem. Jag letade länge efter den namninsamling som skapats för att få hem Michael skråmos barn men fann den inte. Med anledning av det så lägger jag ut den här så att fler kanske finner den.

Här finns länken: Namninsamling för att få hem Michael skråmos barn

Snälla skriv under. Jag går sönder av tanken att små barn lämnas ensamma och sjuka.