Mineralboosta kroppen med alger! … Spirulina för blodgrupp O och Chlorella för blodgrupp A och B!

Spirulina
Spirulina är en blågrön alg, som är oerhört näringsrik och en idealisk proteinkälla för dig som är vegan eller vegetarian. Faktum är att Spirulina är en av få växter vars protein går direkt ut som byggstenar i kroppens muskulatur. Spirulina ger en härligt grön färg till din drink och blandas ofta med söta ingredienser som banan eller blåbär.


Chlorella
Den gröna algen Chlorella är naturens mest näringsrika växt. Den innehåller mer än 60 procent proteiner samt alla aminosyror, vitaminer och mineraler plus alla essentiella fettsyror, inte minst omega-3! Den innehåller dessutom mer klorofyll än något annat livsmedel i världen (4–5 gånger mer än Spirulina). Chlorella Yaeyama Premium Quality anses vara den renaste i världen och är godkänd av det japanska hälsoministeriet. Den odlas i dammar i Japan, torkas och pressas till tabletter utan tillsatser. Cellväggarna krossas med en skonsam metod för att bevara alla näringsämnen.

TÄNK PÅ att algerna passar olika till olika blodgrupper. Använd Spirulina om du är blodgrupp O och Chlorella om du är blodgrupp A eller B :)

Läs mina recept på: http://www.kostkoll.se/category.php?cid=13

Maila zarah@kostkoll.se för mer information!