Mina älskade Pigga Barn

Hej mina vänner!

Här kommer kortet som jag lovade… Lilla syster yster och så jag i den rosa drömmen (överraskande.. *ler*)

Ni skulle ha sett minen på alla som såg mig kliva in i min rosa lilla älskade bil iklädd rosa diadem, rosa klänning och rosa skor. *skratt*

Lilla Moa var såååå söt med din vita klänning och rosaglittrande minihårspänne.

Tillbaka till verklligheten… Det finns ingenting som är härligare och roligare är att sitta och ”inreda” mina allra käraste sajter. (kanske att det skulle regna också, så det skulle vara mysigt samtidigt *ler*)

Både söndag och måndag kväll har gått åt till våra 2 sista sajter på Pigga Barn-portalen. På Kosttipset och Motionstipset hittar du roliga myter och fakta kring kost och motion. De är mer specifika och till skillnad från våra barnsajter, så har de mer toutch åt det vuxna hållet. Det är ju viktigt att föräldrar är bra förebilder och håller sin hälsa i form.

Måndagens lansering i City var minst sagt lyckad och många har mailat och sms:at. Idag kommer en ny artikel med hur du kommer igång på bästa sätt… Glöm inte att läsa City, så att du får ny motivation till vardagshälsan.

Igår var jag på nyhetsmorgon och pratade om bra mellanmål för alla pigga skolbarn. Risi frutti, minimorötter, körsbärstomater, osötad drickyoghurt eller godmorgonsmoothie är fantastiska energi- och näringskickers för att orka hela dagen.

Efter nyhetsmorgon åkte jag till vårt fina mysiga lilla gym som jag numera kallar det. ”Lilla gymmet”  eller Pigga Barn-huset *ler*. Våra mycket gulliga Pigga Barn-tjejer är superduktiga på att åka runt och sprida vårt budskap och alla dagis är lyriska över vår inbjudan att gympa utan kostnad. *skratt*

Jag och Magnus träffade även vår bankman, som för övrigt INTE är tråkig… *skratt* Det är bara alla runtomkring-grejer som är det. Jag är en tjej som alltid går minst 10 steg framför alla andra… Bra sätt för att inte köra över någon på vägen eller råka trampa någon på tårna… *ler*

Mina möten resten av dagen var ganska snabba och jag kommer verkligen på mig själv med att längta hem till sajterna. Jag undrar var det ska sluta… Nu har jag gjort 9 sajter på en månad och eftersom de är klara, så bara sprutar det ideér!

Nu ska jag iväg till Hipp och träffa snälla Frida…  Och idag lanseras min Fråga Zarah-tjänst på Eskilstuna Kuriren, men jag återkommer när jag kan hänvisa er vidare dit.

Ha en härlig dag kära ni
Kram Zarah