Många järn i elden

Hej söta ni!

Veckan har vartit minst sagt galet proppad med grejer och senast igår var mitt schema lite väl överbokad :-)

Först hade jag en intervju med Maria på Aftonbladets familjebilaga och vilken mysig tjej. Superödmjuk och bara helt kanon att prata med. Vi satt länge och diskuterade barn, familj och vanor… och åt av våra kära Green n Lean-grejer.

På lunchen kom Kristin och Anne från Allt om barn och lunchade på restaurangen och det var kanonroligt att byta några ord med dem. Jag har ju så fullt upp, och de likaså, så det är mestadels mailledes som kommunikationen utbytes.

På eftermiddagen träffade jag Philips för samarbetsmöte och därefter dök min kollega och bästa vän Pierre upp på restaurangen. Vi pratade läng och väl om den kommande lanseringen av våra konsumentförpackningar och det är som alltid… superroligt att prata med en lika galen eldsjäl som jag själv.

Idag ska jag till Västerås och bygga Pigga Barn-event på ICA MAXI tillsammans med Mange, My, Veronika och Jenny. Ska även till IKEA och ikväll kommer mina tjejkompisar på middag hos mig. Har ordnat ekologisk, hälsosam och vegetarisk mat till dem alla och hoppas på en underbar kväll med mina närmaste. Det känns behövligt *skratt*

Ha en underbar helg
Zarah