Lego, Valio, SABA och Hipp är bäst!

Godmorgon alla härliga vänner!

Jag bara måste börja med att tipsa om min och SABA´s superhärliga och inspirerande broschyr som vi släpper till veckan. Den handlar om hur underbart roligt det är att leva efter mottot.. lagom och sund hälsa… och inga pekpinnar SÅKLART!

Även jag och Hipp har gjort en kanonbra liten folder om ekologisk mat. Jag kämpar verkligen hårt för att informera, inspirera och motivera till att alla människor ska känna glädje inför allt som kännetecknar hälsa. Till min hjälp har jag ju världens bästa företag, tidningar och koncerner.

Jag träffade min samarbetspartner Valio igår och är helt begistrad av deras syn på saker och ting. De har verkligen valt att finnas vid min sida för att hjälpa barn och inget annat. Tänk om alla skulle prioritera barnhälsa på det sättet och bara kasta alla kommersiella baktankar för bara en kort sekund.

Måste förresten berätta att jag är ny leksaksrecensent på BRIO. Jag kommer att recensera och utvärdera deras leksaker, med förhoppning om att få fram ÄNNU bättre leksaker till alla Svenska Pigga Barn. Jag skriver även krönika i deras nyhetstidning…

Igår var jag på flera möten och insåg att anledningen till att mina bloggar blir lite tunna just nu är för att allt är hemligt hela tiden. Min vision om att jobba med de största innebär nämligen att jag är med i typ 20 inofficiella projekt. Magnus och Per bara skrattar åt alla mina halvkonstiga svar på saker  *ler* Men ni kommer snart att de resultatet!!!

Nu ska jag gå på min morgonpromenad och sedan ska jag till min lilla gråa pappa och titta på mitt inslag om Pigga Barn på Tv 4 nyhetsmorgon. Kanske lite konstig beskrivning eftersom min pappa är stor, vältränad och superduperlång. Han ser ut som en snäll björn (med silverhår… *skratt*… matchar mitt eviga glitter)

Sen är dagen smockad med möten ända tills sent, så uppdatering kommer säkerligen imorgon. Jag ska göra en hälsosam meny till en restaurang i Västerås, planera kampanjer med Eskilstuna Marknadsföring och träffa världens bästa barnombudsman … Sara  Stålhand. 

Kram och ha en galet underbar dag!
Zarah