Kostens inverkan på autism

En av mina bästa och mest kompetenta vänner, Sanna Ehdin har skrivit boken ”Den självläkande människan”, vilken handlar om kroppens kraft att läka sig själv inifrån OM den tillförs rätt byggstenar och möjligheter. Hennes bok skulle du älska :-) Inom själsläkning är naturligtvis placebo-effekten ett bevis på att även tankens kraft har en stor inverkan på läkande och symtomlindring.
 
Då mina ordinationer och kunskaper grundar sig i örtmedicin, energimedicin och naturliga byggstenar, så ser jag på kemisk medicinering som en större fara än hjälp. Den traditionella medicinen klarar att bota få sjukdomar och det som sker idag är snarare en symtomlindring. Tittar du på dagens mediciner, så ger de flera symtom än de botar OCH alla efterföljande sjukdomssymtom omnämns som bieffekter bara för att vilseleda och minimera riskerna. I själva verket är de inte biverkningar utan konkreta verkningar och faktum är det även slår ut PH-värdet i tarmssystemet.
 
Idag går det till och med att läsa att huvudvärk är en av biverkningarna på huvudvärkstabletter OCH PH-värde som är i obalans skapar både urkalkning av skelettet, näringsbrister, samt en läckande tarm som ger eksem, psoriasis, reumatism och fibromyalgi och trötthet. 


Vad gäller autism så kom de första artiklarna om att autismens koppling till mat redan på 1960-talet och att det egentligen är en biologisk obalans som liknar förgiftning. Det finns inte fog för att detta skulle vara den enda orsaken till autism, men det finns ett samband mellan autism och en svaghet i det avgiftningssystem som oskadliggör hormoner och nervernas signalsubstanser. Dessa påverkar hjärnan så att resultatet blir en sammanblandning av sinnena. Syn-, känsel- och hörselintryck uppfattas då inte på ett normalt sätt.

Med andra ord, så kan en avgiftning VERKLIGEN främja symtomlindringen samt  stabilisera immunförsvar och hjärnkapacitet. Detta tillsammans med en sockerfattig kost och mera bra fetter, är en helt ofarlig behandling (vilket är bra OAVSETT, eftersom det ger dig en ren och frisk kropp som lättare kan självläka)


Här finner ni bra information:

Diagnostiskt lab med data och studier av läkare o forskare:
http://www.genovadiagnostics.com/index.php?option=com_gpanel&Itemid=2&nav=

Du kan söka på ämnet här:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez

ELLER läs mer i Sanna Ehdin´s underbara böcker!