Kolloidalt silver – tillskottet för dig med förkylning, influensa och/eller luftvägsproblem

Är du trött på återkommande förkylningar och luftvägsproblem eller orolig för svininfluensan? Den uppsjåsade influensan har inte ens på långa vägar samma smittoantal som en vanlig influensa och faktum är att en vanlig amerikansk influensa ger 5 gånger högre dödlighet än svininfluensan. Då svininfluensaviruset är ett virus som kroppen inte sägs kunna bryta ner så är det allra hälsosammaste att boosta immunförsvaret, så att det själv kan ta omhand infektionen. Att ta vaccin med kvicksilver är ett oerhört ohälsosamt alternativ som snarare minskar kroppens motstånd än hjälper det.

När kroppen har ett motstånd och själv jobbar sig genom virusinfektonen, så spars denna information i nervroten, som sedan klarar att bryta ner viruset bättre nästa gång. På detta sätt, så jobbar immunförsvaret upp din egen hälsa och ditt motstånd mot de flesta sjukdomar som finns. Så länge du tar snabba kurer med antibiotika och/eller vaccineringar, kommer inte ditt immunförsvar att behöva jobba på, vilket istället innebär att det inte klarar nya utmaningar.


Boosta istället kroppens immunförsvar med gott om bra näring såsom vitaminer, mineraler och hälsosamma fetter. Motionera regelbundet, sov ordentligt, drick vanligt (gärna uppbasat) vatten för att rensa kroppen och välj alkaliska, basiska livsmedel. Minska eller uteslut snabbmat, halvfabrikat, socker, vete, tillsatser, sura livsmedel (cola har PH-värde 2, rött kött har 4.4) och allt som ger dig näringsfattiga byggstenar.

För att bygga upp immunförsvaret eller motverka förkylningar, influensa och luftrörsproblem, testa då att ta tillskott av kolloidalt silver (… som är en helt naturligt, består av destillerat vatten och elektrostatiska silverpartiklar och har använts på traditionellt vis i flera hundra år).  

Dosera det kolloidala silvervattnet med 2 tsk, 3-4 gånger dagligen mellan måltiderna. Håll vätskan under tungan en halv minut innan du sväljer den, detta för att delar av silverjonerna skall gå direkt ut i ditt blodomlopp från din munhål. Regelbundenhet är viktig är, då silverjonerna rensas ut succesivt av njurarna till urinen och därmed behövs tillföras flera gånger under en dag. Om du har ont i halsen, så spraya kollodialt silver ner halsen!

Just influensaviruset är ett lipidvirus (dvs; har ett fettskikt kring sig) och kan vara mindre lätt att motverka. Börja med silvret så snart du kan och tillsätt lite var 5 minut OM du är dålig!

Läs mer på: www.kostkoll.se