Jag ÄLSKAR att skriva!

Jaha, så satt man här igen!!!


Alla andra är på AW och jag skriver artiklar om ekologiskt odlade grönsaker till Parisgänget och äter egeninlagd saltgurka. Hmmm, nice friday!!!


Alla kompisar sa:


– Shit tjejer, till helgen  är det ju lönehelg så då är det AW och tjejmingel på fredag och utgång på lördag. Ehhhh… sa ja (lika vänligt som alltid såklart)… Jag/Vi har inte haft en lön på 2 år, så vi vet inte vilken dag som är lönedag längre, men vi vet vilken dag som är fredag eftersom det är början på 2 dagar som man kan arbeta ifred från en evigt ringande telefon.


Och… haha… jag går på detox, så jag kan bara äta grönsaker och olika utresande teer, typ! 


Den som betvivlar mitt brinnande glöd för det vi gör, den borde se mig här i min lilla IT-bunker, med mitt MYCKET gott fänkålsté, min mysiga musik i bakgrunden och alla tända ljus. Har grejer överallt och min mamma addar mig på gmail-chatten … haha! Skulle inte ha lärt henne hur man gör :-)


Skulle jag vilja byta??? ALDRIG I LIVET… DET HÄR ÄR DET BÄSTA SOM FINNS!!!