Hur feber (hypertermi) kan bota cancer..!

Artificiell feber har länge och framgångsrikt använts vid behandling för cancer, särskilt i Tyskland. Men för att förstå hur detta fungerar, så behöver man först förstå vikten av feber för att kroppen ska läka.


Feber och eliminering av sjukdomar


Feber är inte ett symptom som vi bör eliminera med giftiga läkemedel utan naturens sätt att läka och eliminera patogener. Den franska mikrobiologen Dr Andre Lwoff är en av de som vetenskapligt har bevisat att feber kan bota både vanliga och obotliga sjukdomar. Även en av europas ledande cancerspecialister, Dr Josef Issels hävdar att artificiell feber har störst potential vid behandling av många sjukdomar, inkluderat cancer. Oxford professorn Dr David Mychles och hans forskargrupp har nyligen bekräftat effekten av inducerad feber för behandling av sjukdom, även där inkluderat cancer.


Malariainducerad behandling vid cancer


Det är också känt att de folkgrupper som utsätts för malaria, har väldigt låg procent med insjuknande i cancer. När deras fall av malaria minskar med läkemedel, dränerade träsk och bättre inomhusskydd, så ökar istället antalet cancerfall. Detta kan enkelt förklaras genom att febern tar död på den eventuella cancer som uppstått i kroppen.

Malariainducerad feber har alltså bidragit till att förhindra cancer inom stora delar av vår befolkning, vilket är orsakan till att många naturfolk inte har cancer i samma utsträckning som vi i väst. Det bör dock påpekas att våra många kemikalier, tillsatser, vår sockerrika kost, syrefattiga livsstil (för lite motion m.m.), stress och ostrukturerade sömn inverkar och påverkar vid cancertillväxt. Självklart bör man inte inducera feber på egen hand, utan bör ta hjälpt av kunnig hälso-och sjukvårdspersonalen.


Hypertermi (Termoterapi)


Den äldsta metoden för hypertermi är Schlenz bad, som har funnits i Europa i ungefär hundra år. Innan hypertermi användes för just cancer, så hade den använts för en rad olika sjukdomar. Den sjuke personen doppar sig i vatten och låter endast mun och näsa sticka upp i luften. Vattentemperaturen är ca 102 F och efter en halvtimme börjar kroppstemperaturen att matcha vattentemperaturen. Denna teknik övervakas självklart, för att noga kontrollera att pulsen inte överstiger 140 slag per minut.


Lokal hypertermi


1976 uppfanns lokal hypertermi för uppvärmning av cancertumörer med hjälp av ultra-sonic vågor. Detta rapporterades i USA som en möjlig strategi som komplement till vanliga cancerbehandlingar men inte helt överraskande, så blev det aldrig någon stor användning av det. Många av de allra bästa och mest effektiva behandlingarna kommer aldrig fram på marknaden, antingen för att det råder brist på resurser eller för att läkemedelsföretag köper upp patent och lägger ner i ideerna/företagen.

I Tyskland och Kina däremot, används både lokal hypertermi eller hela program med hypertermi och termoterapi. har blivit vanliga. En nackdel med hypertermi är att den frisätter mycket gifter som kroppen behöver ta omhand. För att undvika förgiftningssymtom och förbättra behandlingen behövs således god näringstillförsel och god leveravgiftning.


Alternativ cancerbehandling och kost vid cancer


Hypertermi borde alltså kunna användas som ett komplement till andra alternativa giftfria, billiga cancerbehandlingar men de bör inte ersätta den traditionella skolmedicinens behandlingar. Det finns flera alternativa cancerbehandlingar som framgångsrikt kan integreras med hypertermi och termoterapi. En vikig del är ju även kosten, eftersom cancerceller lever på jäsning av glukos.

Alla former av socker, alkohol, bearbetade livsmedel och kött bör i högsta grad undvikas. Istället bör fokus ligga på stort intag av ekologiska grönsaker, bär, baljväxter, osöta frukter och fullkornsprodukter (ej vete). Kost rik på antioxidanter motverkar fria radikaler som i sin tur motverkar cancertillväxt och hämmar tumörtillväxt.


Källa: NaturalNews


www.kostkoll.se
www.rawfood-kost.se
www.kolhydrater.org
www.detoxa.nu
Www.detox-guiden.se
www.ekologiskaval.se
www.ekologisk-mat.info
www.vegetarisk.info
www.smoothie-recept.se
www.kosttipset.se
www.naturmedicin-guiden.se
www.kosttillskott-guiden.net

www.kostkoll.se