Har du elitkoll på barnen?

Nu, mina allra käraste vänner, så finns elitkoll på plats. Den är superduperpedagogisk och det är min förhoppning att den ska hjälpa all personal inför träning, rörelse och aktivitet. Under gårdagen lade jag in texter och skrev klar all info till elitkoll… men även till mina andra 2 sajer som är på G.

De kommer under sena kvällen och ska vara på plats på menyramen senast under morgondagen. Spännande va? Det händer grejer varje sekund. *ler*

Vet ni… jag har ju glömt att berätta att jag ska vara brudtärna på lördag. Min syster gifter sig med sin revyspelande Per och jag ska vara rosa, glittrande och bara ta hand om alla barn. Min syster har fått dagen som ”sin dag” och jag kommer att vara med som den rosa Tingeling som jag är…. Hela dagen är hennes och jag ska passa upp på henne såsom i amerikanska filmer. *ler* 

På bröllopet ska jag bära min älskling i hela världen… Moa… (syrrans ädelsten)

Barnpassningen ska bli superkul och jag och barnen ska blåsa såpbubblor, leka med play-doh, hitta på kluriga lekar och springa oss varma.

Nu ska jag fortsätta knacka igång sajterna med mer text…………. Ville bara rapportera från IT-bunkern. *skratt* 

Ha en superhärlig kväll
Kram Tingeling