Halvdag med Sunneborn, Lindell och planering för nästa veckas surdegskurs och antioxidantföreläsningar!

Idag har jag haft en planeringsmöte med Sunneborn och Lindell, inför vårt kommande samarbete som snart lanseras med buller och bång… Mer information kommer inom kort!

Nästa vecka kan ni följa mitt helt galna schema med allt från 2 kvällar med kurs inom surdegsbakning på Saltåkvarn, 2 skolföreläsningar, provtagning för 6 stycken företag för Biotek och de norska hälsotidningarna, flera förlagsmöten, 1 konferenciersjobb inom antioxidanter, filminspelning, NLP-event på Leadershipdagarna med mina kollegor på NIN (www.nordicinstitute.se) … TILL… lansering av vår Pigga Barn-tidning, pressfrukost med Stadium och 3 dagars utbildning i Oslo inom födoämnesallergier.

Jag blir NÄSTAN matt själv… men, men… det ska bli en urkul vecka med mycket NLP, matlagning och inspiration från mina norska vänner. NU ska jag skriva alla artiklar till City-och morgontidningarna, vilket lär ta ett tag… (… att skriva 40 stycken!!!…)

Förresten… Är helt överförtjust i Estelle och Thild´s senaste lansering av ekologiska hudvårdsprodukter. De lanseras av Micael Bindefeld, är bland det bästa jag vet och rimmar oerhört bra med vårt eko och naturliga tänk på Zamimi :-)

Ni har väl inte missat deras hemsida: http://www.estellethild.se/… OCH… vill ni läsa om mitt, Mia´s och Mi Ridell´s företag så kika in på: www.zamimi.se