Hälsomål med rött té, uppbasande grönsaker, renat vatten, osötad och tillsatsfri veggieburgare… THAT I look forward to see..!

Idag har jag fått mail från McDonald´s IGEN… De vill annonsera på våra sajter och har inte för ett ögonblick förstått att vi är ideela och att sajterna inte går att annonsera på. Kanske är det på sin plats att förklara att dessa hemsidor är ett ideelt projekt, som är skapat av mig som ett bidrag till världen. De som har banners på sajterna är våra samarbetspartners som vi älskar och som gör bra saker för världen, inga andra.

Mitt svar till McDonald´s var således detsamma som tidigare gånger…

som sagt, så är nog inte McDonald´s rätt för oss. Vi är oerhört måna om vilka vi samarbetar med och ser inte att McDonald´s på något vis är kongruenta med den insats inom hälsa, natur och djurhållning som vi vill förknippas med. Vi är hellre utan ersättning än tar in en samarbetspartner som går emot vår filosofi. Varma hälsningar Zarah

MEN… självklart produktutvecklar vi gärna fram en hälsosam, KRAV-märkt, naturlig, tillsatsfri, osötad, veggieburgare på PH-höjande råvaror, som serveras tillsammans med ångkokade grönsaker och renat PH-balanserat vatten eller rött té… hihi!

Besök våra huvudingångar: www.kostkoll.se, www.piggabarn.se och www.ekologiskaval.se