Hälsa och mindfulness på snöiga vägar

Bilkörning i snöstorm är en alldeles utmärkt lektion i mindfulness… ;) Du behöver ha fullständig koll på nuet, varenda sekund och minut!

Det som fascinerar mig mest med snöoväder och dimma, är att de som kör om i hög hastighet faktiskt har lika lite sikt som jag har. När jag funderade kring det, så kom jag fram till att jag är mer rädd om mitt liv än att jag kämpar för att vinna en kvart… :)

Men det kanske är en sådan insikt som kommer efter två hjärnblödningar. Efter en sådan upplevelse, så kör man sakta, använder hjälm när man cyklar, och skydd när man åker skridskor men framförallt, så respekterar man livet och gör det man kan för att hålla sig frisk och hel.

Så jag fortsätter åka sakta och ta omhand mig och mitt liv… Dessutom, så är alla andra också sena när det är sådant här väder!