Gardasil och virusrelaterade cellförändringar

Nu är diskussionen om vaccin igång igen, i och med alla artiklar om svininfluensavaccinets påverkan. Vill börja med att säga att vaccin kan elimineras genom avgiftning och att de problem som uppstår hos de som har vaccinerats, trots att de inte har ett fullgott avgiftningssystem. Det är också känt att det en av de mest vanliga orsaker till att vaccinering kan skapa autistiska problem, dvs p.g.a. de som lider av autism, oftast har avgiftningsproblem och belastas av allergener.


Hur som helst, så tar man vaccinet mot cellförändringar, som orsakas av ett virus. Eftersom det är ett virus, så det går att behandla med kolloidalt silver eller med andra antivirala. Vad gäller vaccin mot livmodercancer, så finns det gott om studier som visar att det inte ger bättre skydd med vaccin och att det i många fall orsakar större problem än om man står över vaccineringen. D.v.s. det är liknande problem som med svininfluensavaccinet.


Det är förfärligt att myndigheterna låter vaccineringen fortgå och särskilt hos unga flickor som behöver ha sina kroppar i balans och utan en massa gifter. Läs mer om forskning kring gardasil:  blog.php?bid=2825

Läs mer om kost och hälsa:


www.rawfood-kost.se
www.vegetarisk.info  
www.kostkoll.se
www.kosttipset.se
www.vitaminochmineral.se
www.kosttillskott-guiden.net
www.naturmedicin-guiden.se
www.kolhydrater.org
www.gravidkost.se
www.piggabarn.se
www.friskabarn.se
www.receptkoll.se
www.ekologiskaval.se
www.ekologisk-mat.info
www.detoxa.nu
www.detox-guiden.se
www.skoldkorteln.info
www.allergi.biz
www.astma-guiden.se
www.kemikalier.eu