Fotografering i solskenet

Hej mina vänner!

Gårdagen var  som sagt lite turbulent och efter en liten kvällspromenad somnade jag framför datorn vid 01-tiden. Imorse var jag uppe tidigt och gick till mitt älsklingsgym i hela världen… World Class (säger jag som jobbar med Friskis & Svettis, Feelgood och SATS *skratt*) Men jag har tränat där sedan jag var 15 år, så de känner mig utan och innan.

Efter träningen stack jag hem och bytte om inför min fotografering. Vi tog nya expertbilder som ska ligga på sajterna och finnas i alla mina tidningsartiklar. De gamla bilderna är såååå tråkiga och jag vill att min rosagalna stil ska ge energi till människor bara genom bilderna.

Nu ska jag svara på alla mina gulliga mail, äta min lins- och vildrisgryta och sen ska jag skriva, skriva och skriva… JAG ÄLSKAR ATT SKRIVA!!! och vet ni vad jag har börjat med nu då? Min homeopat har gett mig l-glutamin som smakar nästintill lika illa som alla örter.

L-glutamin är en aminosyra som produceras och förekommer i stora mängder i kroppen. Vanligtvis så täcks ditt behov av kroppens egna producering, men om du är sjuk, genomgår ”inre stress” , svälter eller har problem med upptag eller matspjälkning, så kan brister uppstå. Glutaminet ger bränsle till cellerna och kanon om du har brännskador, är sjuk, eller behöver hjälp med mag- och tarmsjukdomar.

Ja, nu äter jag aminosyran för att lugna min stackars kropp, så får vi se om den kan ta upp näringen efter det kanske. Mina vänner… nästa vecka händer det så mycket roligt, så ni skulle bara veta *ler* Tänk om ni kunde finnas med mig under en av mina kaosiga men helt underbara dagar.

Kram och ha en underbar lördagskväll!!
Zarah