Fiskintag kan minska riskerna för diabetes

En studie om matvanor har nyligen genomförts på den den spanska befolkningen. Studien inriktades främst på ökade risker för hjärtdysfunktioner vid högt intag av rött kött. resultatet visade ett samband mellan intag av fisk och minskade risker för utveckling av diabetes. Studien genomfördes i Valenciaprovinsen och inkluderade 945 försökspersoner, både manliga och kvinnliga, i åldrarna 55 och 80. Resultatet visade att de testpersoner som hade högt intag av fisk, också löpte minst risk för att utveckla diabetes.

Mer om kost, näring och medicin:


www.kostkoll.se
www.kosttipset.se
www.rawfood-kost.se
www.ekologiskaval.se
www.ekologisk-mat.info
www.detoxa.nu
www.detox-guiden.se
www.receptkoll.se
www.kemikalier.eu
www.gmo-guiden.se
www.allergi.biz
www.astma-guiden.se
www.d-vitamin.biz
www.vegetarisk.info
www.kolhydrater.org
www.skoldkortel.info
www.piggabarn.se
www.friskabarn.se
www.gravidkost.se
www.smoothie-recept.se
www.medicinsk-geologi.se