Elektromagnetisk mobilblockerare, Turmalintvål för superhy och kristalldeo för fräsch lymfa – Naturliga, giftfria och SÅÅÅÅ superinne!!!

Jag är (… som ni kanske vet…) superförtjust i Nuskins naturliga hudvårdsprodukter och är oerhört glad att det kommer giftfria alternativ på marknaden. Det känns som rena 80-talet att det tillverkas deo och krämer med gift men så är det faktiskt. Kolla vad ditt schampo, din solkräm, ditt smink eller spray innehåller… Det är HELT galet!

Jag använder istället en Turmalintvål som både är åldersbromsande, minskar irriterad hud och som är helt, helt naturlig! Det allra häftigaste är dock att den innehåller negativa joner och alltså motverkar det som är dåligt i kroppen, oavsett vad… :) Jag har samma negativa joner i min elektromagnetiska blockerare på mobiletelefonen samt i mina skosulor.

Förutom det, så använder jag SJÄLVKLART urtekram´s kristalldeo och ALDRIG någon av de andra giftbomberna. Giftet från en deo går raka vägen upp i lymfarna och försämrar reningssystem och immunförsvar.

Idag fick jag även prover på en ny serie som jag tror kommer bli hur stor som helst. Den heter Secuvie OCH är supermycket billigare än många andra märken. Produkterna är 100% naturliga och 80-90% av innehållet är ekologiskt, så de är till och med bättre än många av dyrgriparna. Den aktiva substansen i Secuvie är en växtsyra som heter CHD-FA, en växtsyra som har en mängd vårdande och läkande egenskaper, bland annat antiinflammatorisk, antibakteriell, hjälper mot svamp osv. ’

Det tillsammans med en inre detoxrensning kan göra underverk med alla, tro mig ;)

Läs mina husmorstips på: www.piggabarn.se