Ekologiska val och kost för gravida

Hej sötisar!

Idag har jag varit på mitt kontor för första gången på länge. Det var grejer högt och lågt och rara Kristina var på plats med ett leende på läpparna. (som alltid *ler*)

Igår gick jag 8 km på morgonen och idag gick jag faktiskt 6 km…. Härligt med morgonpromenaderna och jag är så lycklig över mina fina frukostar med alla färska frukter och kryddor.

Jag har sytt och fixat i flera dagar nu, eftersom jag så gärna vill ha en Pigga Barn-jacka med ”min” nisch och logga.

Kolla in mitt sy-set *skratt*

Och vet ni vad…

Läste i DN att det i år har sålts med antidepressiva medel än under tidigare år.

Det är verkligen anmärkningsvärt, då det tydligt visar att vi inte kan umgås när det är tråkigt…

En hel period på upp till 5 veckors semester ska tillbringas tillsammans genom att på eget initiativ hitta på roliga ”att göra”-saker. Vi blir helt enkelt handlingsförlamade när vädret sviker och lever efter mottot att fint väder, dyra saker och en härlig fasad är lösningen.

Jag säger bara… Om Svenska folket motionerade mera, åt ordentligt med vitaminer och sov HELA natten, så ska ni se att depressionerna minskar ute i landet.

Idag har jag iallafall gjort två intervjuer med Innerstadspress och med en hemlig tidning. Det var superroligt och kommer bli kanonroligt. Min lunch tillbringade jag med Kristina på mitt älsklingsställe … (förutom min egen restaurang såklart) Organic Green. I dagarna startar jag en ny hemsida om ekologisk mat och ekologiska val. Den heter Ekologiska Val

Besök också våra andra sajter:

Pigga Barn Familjetipset Lektipset Kostkoll Sagotipset Children In Shape och Gravidkost

Min kväll ska jag tillbringa med att skriva 2 krönikor, en massa tips till lite tidningar och göra klart materialet för vår sajt med gravidkost.

Hörs och ses imorgon kära ni

Sprudlande kramar Zarah