Dagens utmärkelse på årets BAM-seminarium

bam_seminarium

Idag hade BAM konsult sitt årliga seminarium och min vän Nina från sommarens NLP Master talade om NLP och retorik. Det var verkligen intressant och jag gillar Nina´s skojsamma sätt att framföra ett viktigt och användbart ämne.

I samband med seminariet fick Irja Bäckström ett hedersomnämnande på grund av hennes fantastiska insatser när Eskilstuna´s stadshotell brann ner i början på året. Irja har visat på stora ledarkvaliteer som säkerligen kommer göra henne till en väl anlitad talare,  både inom hotell- och föreläsarbranschen. Hon är varm, sympatisk, omtänksam och fick utmärkelsen med denna motivering:

”Irja Bäckström visade extraordinärt mod och ledarskap i den krissituation som uppstod i samband med branden som ödelade  stadshotellet.”

Jag hade den stora äran att emotta karriärsstipendiet med denna motivering:

”För att hon är en ung kvinna med höga ambitioner och en förmåga att förverkliga dem.Zarah har startat och är engagerad i flera företag och är en duktig närverkare som rör sig vant i stora sammnhang, såväl nationellt som internationellt. Hennes mission är att människan genom rätt kost, motion och inställning ska må bra.”

Läs mer på Eskilstuna Kuriren: http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.554084
På Tidningen Folket´s hemsida: http://folket.se/nyheter/eskilstuna/1.553779
BAM Konsult finner ni på: www.bam.se

www.kostkoll.se
www.piggabarn.se