Covid vaxx, missfall och menstruationsrubbningar

Detta är ett känsligt ämne, och med alla näsbrännor från svininfluensan i minnet (jag var en av de som stod mest i fronten och varnade för vaxx för barn i den vevan), så tänkte jag först inte skriva denna artikel. Men som vanligt, så kan jag inte vara tyst :)

Vanliga vaxx är inte bra under graviditet och kan skapa missfall, sannolikt för att immunförsvaret aktiveras av vaxx och då stöts fostret bort av kroppen. När man är gravid så sänks immunförsvaret med automatik, för att fostret inte ska stötas bort. Om man istället aktiverar immunförsvaret så stöter kroppen bort fostret som en naturlig reaktion, ungefär när kroppen stöter bort organ efter transplantation.

När det gäller vaxx mot covid, så är det dock en helt annan problematik som ligger bakom. När man tar vaxx, så bildar kroppen antikroppar mot spikprotein, vilket gör att kvinnan inte längre kan utveckla moderkakan. Detta innebär att många kvinnor får missfall, vilket syns tydligt i amerikansk statistik från Children Health Defense (Robert F Kennedy Juniors organisation). Detta är mycket oroande, inte bara för att det bildas antikroppar mot spikprotein i nuläget, utan att det är svårt att veta hur länge en kvinna har dessa antikroppar kvar.  Det kan alltså innebära missfall vid vaxx-tillfället, men även svårighet att bli gravid under en tid efteråt.

En annan viktig aspekt är att många vaxxade kvinnor upplever stora menstruationsblödningar och oregelbunden menstruation efter vaxxtillfället. Om detta hör samman med antikroppar mot spikprotein är svårt att säga, men det finns tydlig påverkan på hormonbalansen. Det finns inga studier på hur fertiliteten påverkas, särskilt inte på lång sikt.

När jag ändå är i farten så vill jag även nämna att människans DNA påverkas enormt. När man läser av DNA i frekvensapparat så brukar det finnas några stycken DNA som är påverkade på ett akut sätt. Men efter vaxx med covid-vaxx så är alla i akut tillstånd.

Läs gärna på The Highwire eller Children Health Defense. Jag lade in några av de länkar jag hittade.