City Gross tar ställning – äkta vara… utan tillsatser!

City Gross kommer att börja märka ut alla de varor som klassas som ”Äkta vara” och då  enligt Mats-Eric Nilsson´s (den hemlige kockens) modell.

Med anledning av detta, så kommer formuleringar som: ”jag förstår inte innehållsförteckningen” eller ”jag kan inte läsa det är för små bokstäver” bli helt undanröjda. 

Jag HOPPAS och TROR att detta kommer sätta ytterligare press på industrin, så att de plockar bort alla de onödiga tillsatser som idag fyller deras livsmedel. MEN som ni säkert vet, så är vårt samhälles ekonomi långt mycket viktigare än befolkningens hälsa… det är bara att se vad som sker inom läkemedelseindustrin och i den helt sjuka vaccineringsdebatten.

Det min allra största förhoppning att ICA, Coop, Axfood följer City Gross och detta goda exempel. Och OM ni vill läsa mera om innehållsförteckningar och naturlig mat… Läs på på mina sajter: www.kostkoll.se, www.detoxa.nu, www.receptkoll.se och www.kosttipset.se

Maila era tips om bra äkta varor och äkta mat till mig: zarah@kostkoll.se