Antroposofiska läkare ifrågasätter massvaccinering av mässlign, röda hund och påssjuka!

Jackie Swartz som är legitimerad läkare på vidarkliniken har skrivit en intressant artikel om vaccinering och barnsjukdomar såsom mässling, röda hund och påssjuka. I artikeln framhålls att dessa sjukdomar är naturliga kriser i barnets utveckling och att de har möjlighet att påverka barnet positivt både på kort och lång sikt.

Med anledning av det, så har antroposofiska läkare ifrågasatt den generella vaccinering som sker av alla barn, och då i synnerhet förekommande massvaccinationsprogram. De föreslår istället det minst sagt tilltalande alternativet att all vaccinering skall ske utifrån ett ”individuellt och differentierat tillvägagångssätt, både vad gäller typ av och ålder för vaccinering”.


De står även att läsa i artikeln att det aldrig har rapporterats några allvarliga komplikationer med restsymtom hos de 10 000-tals barn med mässling som behandlats enligt den antroposofiska medicinen. Läkare har i samband med mässling framför allt noterat framsteg i barnens utveckling.  Läs hela artikeln via denna länk: http://antroposofi.org/vaccination.htm

Jag tycker ovan nämnda procedur låter oerhört mycket hälsosammare än det icke-individuella och mycket märkliga massvaccinerings- och solidaritetspropagerande som sker inom allt från mässling och TBE till svininflunsavaccinet och gardisil. Helt galet vad läkemedelsföretagen tjänar pengar på mänskliga rädslor och att människor inte ens tar reda på vad som sprutas in i deras kroppar… DET är nästan ännu mer oroande…! 

www.kostkoll.se, www.piggabarn.se, www.ekologiskaval.se, www.detoxa.nu