Anställda på Sveriges främsta vaccineringsdistributör vägrar vaccinering p.g.a. de allvarliga biverkningar som finns!

En av mina kollegor Torbjörn Sassersson har varit i kontakt med en person som arbetar för Crusell SBL (den ledande vaccindistributören i Sverige). Personen kommer inte själv att vaccinera sig för denne vet att vaccinet ger allvarliga biverkningar.  Detta är bara en av flera personer som uttalat sig på liknade sätt. Följ länken nedan för mer info.

Vaccineringspropagandan är under all kritik och trots uteblivna och minskade influensapandemier så envisas regeringen med att fullfölja sin obeprövade vaccinering för att slippa erkänna sitt helt galna och överilade beslut. En vän till mig som tillverkar vaccin har berättat att det är omöjligt att göra ett pålitligt och säkert vaccin på mindre än 3-6 år, vilket låter mer troligt än att ett vaccin går att ”slänga ihop”. 

Hur kan man lita på myndigheterna i denna fråga när de inte ens vet eller kan själva? INGEN av de som beslutat om massvaccineringen har kompetens inom vaccinering och/eller dess biverkningar och de har inte heller kollat upp andra länders ståndpunkt inom ämnet och/eller lyssnat till kunniga inom dessa sakfrågor.

Jag hoppas verkligen att alla de ställs till svars, de som offrar andras liv bara för pengar… de journalister och regeringspersoner som har propagerat för massvaccinering och som har försvårat och hotat oss andra som har valt att informera om andra alternativ såsom hur man tex ökar immunförsvaret på naturlig väg…!

När massvaccineringen sätter igång och människor blir sjuka av både vaccinet och sänka immunförsvar… så hoppas jag att dessa personer ver vad det är de har tvingat människor till, genom att klampa in i deras liv och spruta in gifter i deras kroppar.

Läs min sammanfattning och innehållsförteckning från augusti 2009:
blog.php?bid=658&print=1

… samt mitt öppna brev från samma månad:
blog.php?bid=709&print=1

Utöver det så kan det återigen påtalas att vaccintillverkaren har givits ansvarsfrihet för alla de biverkningar som kommer uppkomma samt att de ansökte om patent på vaccinet ett år innan första fallet av influensa ens upptäcktes. Vi har köpt doser för 1.2 miljarder kronor och SJÄLVKLART fullföljer regeringen vaccineringen… ALLT för att slippa erkänna ett misstag och istället offra massor av liv.

Läs mer på: http://www.soultravel.se/2009/1015-vaccin/vaccin.shtml