”Allt om barn” är på G

Hej kära vänner!

Idag har jag haft en minst sagt turbulent  och låååååång dag. Min morgon tillbringade jag med Kristina och Micke ute i Kista, där vi planerade inför framtida (tröttsamt nog… hemliga) saker som vi fixar med. Skönt att ”Allt om barn”-lanseringen är igång. Det innebär att jag kan vara tydlig mot alla samarbetspartners och vänner. Jag är ju inte direkt den som gillar att ha hemligheter på gång :-)

Jag älskar nya sajten… Allt om barn… Kan det bli bättre namn på en satsning som kommer att innehålla precis det som alla vill ha… Allt om barn *skratt*

Jag och Magnus bloggar och mina artiklar, tips och recept finns på sajten. Mina kollegor Alex, Kristin, Anne och Fredrik är toppen och urmysiga, så det kommer bli så roligt det här.

I eftermiddags var jag ute hos 2 Cityläsare som hade vunnit en kostrådgivning tillsammans med mig. Det var trevligt och jag gav dem mängder med roliga tips som de kan använda i sin vardag, oavsett arbetstider och tidsbrist. Läs om mina tips i City på onsdag!!!

Nu har jag precis varit ute på en promenad och skall strax sova lite. Ska jobba med att skriva hela morgondagen… och det är det bästa jag vet!

Kramar i massor
Zarah