Allt för barnen!

Hej kära ni!

Imorgon… startar min välgörenhetskampanj som är till för alla barn som inte får julklappar. Jag har vänt ut och in på mig för att få ihop en kampanj där de kan få en julkapp av oss. Mina fantastiska samarbetspartners mattel, Dole, Valio, City, m.fl har hjälpt mig att ro allt iland. Det är min förhoppning att vi värmer många barnhjärtan i vinterkylan.

Jag bara måste få visa responsen från en av mina underbara och helt fantastiska anställda. Vi har nämligen fått Bobles-möbler från vår nya samarbetspartner… de är gudomliga och responsen är MINST SAGT härlig:

“Jag bara måste berätta vilken sensation de underbara möbel-djuren gör!!! Barnen blir sååå farsinerade, helt förtrollade direkt! Och likaså föräldrarna blir lyriska och öser över oss med frågor! Idag på min sista klass kan jag garantera att det blir julklappar för några av barnen. =) Så det är superkul och du måste titta förbi o se hur fantastiskt fint det blivit med dem. Åh, man bara tokälskar centret!! =) ”

Visst är det bara helt fantastiskt?

Och vet ni vad som kom i min låda idag… en småkompis!!! Det var bara världens sötaste lilla kompis som är till för alla barn som är ledsna, har dåligt självförtroende eller som bara behöver en vän att krama i sin lilla hand. Jag fick nästan tårar i ögonen för att det var en så fin tanke… Småkompisar

Tänk att det finns så härliga människor!