ALL min tid, varenda sekund, varenda gnutta energi… till människor som ALDRIG skulle gå över berg för att hjälpa sina medmänniskor!!!

Jag fick ett rejält påhopp i Ulf Brånells senaste nyhetsbrev, där han ifrågasätter att jag helt plötsligt har gett upp vaccineringsdebatten, vilket SJÄLVKLART inte är fallet.


MEN… inom NLP lär vi oss att om någonting inte fungerar, så behöver det göras på ett annat sätt. Vi lär oss att uppmärksamma strategier och göra saker som VERKLIGEN ger gensvar. Min upplevelse av vaccineringspropagandan är att den är mörk, helt galen…. MEN… den andra sidan är inte mycket bättre egentligen, eftersom hela motdebatten är fylld av skrämmande information och ilska.

Jag förstår verkligen att denna debatt skapar ilska och jag är både förkrossad och arg på det som sker i samhället. Dock så tror jag inte på att släppa in mörker, att smutskasta och sänka sig till deras nivå. Jag tror istället på att vara bättre än så, att föra fram budskap med kunskap, värme och inspiration, så att informationen VERKLIGEN når fram till den som det är avsett för.

Jag lägger ALL min tid DYGNET RUNT på att hjälpa människor till en hälsosam livsstil och då med ett självklart fokus på både giftfri tillvaro och uteblivna vaccineringar. Dock, så har denna vaccineringsdebatt tagit all min energi och jag kände hur det nästan kväver mig eftersom budskapet bara är argt och ledset istället för det fokus som det borde ha… ! Vi är så många som har kämpat och SOM kämpar för att få en bättre värld och ändå så fortgår vaccineringsplaner och andra ohälsosamma livsmedelskampanjer och miljöförstörande aktivieter. Min fråga är således…

Vad kan vi göra annorlunda för att nå fram, för att göra det på bättre och smartare sätt???  

Min slutsats var helt enkelt att ta avstånd från det mörker och de människor som är helt galna i pengar och gör allt för endast sig själva. Deras närvaro tar min energi och minskar min drivkraft oerhört mycket, vilket minskar min kraft för att VERKLIGEN göra skillnad. Istället inspirerar jag genom att hjälpa, ge kunskap och hälsosamma tips om en bra livsstil, vilket innefattar att varken vaccineras eller ta medicinering.

Samma sak gäller de alla elaka mail och inlägg som jag får dagligen angående mina rekommendationer om att inte äta kolestrolsänkande mediciner, kemiska margariner, tillsatser och allt annat som vi stoppar i oss. Jag tror inte någon förstår hur det är att lägga ALL sin tid, varenda sekund, varenda gnutta energi… till en mänsklighet som varken uppskattar den eller är nyfiken inför den nya kunskap som finns. Istället smutskastas man för sin insats, av människor som ALDRIG skulle gå över berg för att hjälpa sina medmänniskor.

Nu sist… kommer dessa tillrop även från de som skall vara min pioneergrupp (i Ulf´s utskick), vilket känns trist eftersom att byta strategi omöjligt är detsamma som att ge upp… utan snarare ett sätt för att förbättra, förfina och bli ännu starkare på ett smart och mer slagkraftigt sätt.


Om man fastnar i ilskan i det som sker, så tror jag att man blir lika elak och arg själv som de som redan nu försämrar vår värld i egen vinning. Att bara slå tillbaka kommer aldrig att förändra världen, men en smart strategi kan förändra ALLT.  

www.zarahssida.se