75.000 dollar till den forskare och läkare som vaccinerar sig med samma gifter som finns i svininfluensavaccinet…

Ja, mina vänner… Detta erbjudande gick den norska journalisten Ertres Våg ut med för två år sedan. Han erbjöd den forskare eller läkare som först tackade ja till hans erbjudande att de skulle erhålla hela 75.000 dollar. Till detta skall påpekas att de då inte ens behövde ta vaccinet med viruset i utan endast ett vaccin med samma tillsatser som finns i dagens svininfluensavaccin… INGEN har tackat ja… Trots 75.000 dollar!!! (Läs mer i hans bok: Sov mitt lilla norge)

Det som kan vara intressant att påtala är att virus (med samlingsnamnet X-MRV) som kommer in i kroppen med bakterier (tex: borrelia) har förmågan att gömma sig genom att bygga som ett skydd kring sig. Detta sker av glukos och proteiner och varken medicinering eller andra åtgärder kan ta sig an dessa. Detta påvisas genom att muskelmassan förtvinas och att näringsupptaget minskar.

OCH HÖR OCH HÄPNA… Viruset kommer ut från sitt skydd NÄR immunförsvaret på något sätt blir nedsatt på grund av tex: stress, sjukdom med antibiotikakurer (då antibiotika sätter ner det naturliga immunförsvaret) ELLER vid vaccinering (då det också påverkar immunförsvaret negativt). Dessa virus attackerar då främst tarmslemhinnan och skapar läckande tarm (GLS) samt angriper bukspottkörteln och andra körtlar. Tänk på att halsmandlarna är de körtlar som först indikterar problem i kroppen och därmed är vår livräddare för att inte sjukdomar skall gå djupare. 

När X-MRV attackerar kroppen sker följande stadier: 1. Du känner dig tom på energi 2. Du känner energilöshet/Utmattningssyndrom (CES) 3. Du får diagnosen ME

Det är minst sagt intressant eftersom nästintill alla som har ME-diagnos också har läckande tarm (GLS) och alla de sjukdomar som medföljer det. Så med andra ord, så är vaccinering och antibiotikabehandlingar förödande vid X-MRV virus.  

www.kostkoll.se