Vegetarianer löper stor risk för att få krympt hjärna!

Den här nyheten är nog inget jag borde promota egentligen *skratt*  Jag är inte vegetarian men äter sällan kött, och allra helst inga stora tunga köttvarianter. Grönsaker och frukt som tilltalar mitt öga i färg och form, är det som få min inspiration att flöda. Dock, så är det inte förvånande att presswire kommer med nyheten om att personer som äter vegetarisk kost löper sex gånger så stor risk att drabbas av förkrympta hjärnceller.


Det är med stor sannolikhet, just tillgången av omega 3-rik fisk som har bidragit till att människan har en så stor och välutvecklad hjärna. Detta visar att det är en intelligenshöjande faktor och till detta hör att hjärnan är uppbyggd av mättat fett, som endast finns i animaliska produkter, mejeriprodukter m.m. Ovanför din hals är allt fett mättat och det är alltså helt förkastligt EGENTLIGEN att äta helt vegetariskt. Så… då var det sagt…