Vägra piller och få ett starkt immunförsvar

Av olika minst sagt ointressanta anledningar, så var jag inlagd på sjukhus häromdagen och lyssnade till de mest skrämmande dialoger där blodförtunnande skrevs ut ”utifall att”, mediciner gavs dubbelt ”om det hade missats” och antibiotika som skrevs ut till patienter som gott kunde låta sina immunförsvar arbeta lite extra.


När antibiotika skrivs ut till höger och vänster, så blir de både verkningslösa och respekten försvinner för deras så kallade biverkningar. För har ni tänkt på att en biverkning i själva verket är en ren effekt som omformuleras för att låta mindre allvarlig. Och visst är det anmärkningsvärt att det står att huvudvärk är en biverkning till huvudvärkstabletter?


Vi får inte glömma att feber, inflammationer och smärta är sätt för kroppen att agera, reagera och reparera. Dvs; vårt immunförsvar arbetar och det måste det också få göra för att erhålla sin styrka och förmåga till att låta kroppen självläka. 


Vi får inte heller glömma det växande hotet med bakterier som är resistenta mot antibiotika, vilket även yttrar sig i mutationer och försvagade immunförsvar som knappt klarar en influensa.


Vaccinering förknippas med efterföljder som autism upp till minst 90% (!!!), är rent skadligt för barn och ÄNDÅ så används det i vardagslivet och rekommenderar inom läkarvården.


Det mest sorgliga är att all denna medicinering bidrar till allt mindre kunskap om de ogiftiga sätt som finns för att både bota sjukdomar, booosta immunförsvaret, förebygga och stärka. I detta tas inte ens maten och levnadsstilen i beaktning och på sjukhusen serveras mat som är under all kritik. Den lilla mat som skall läka en kropp är knappt märkbart fylld med näring och tillsammans med söta soppor och juicer, så är PH-värdet inte ens mottagligt för den lilla lilla näring som den micrade maten  innehåller.


I en artikel i Expressen påpekas att sex miljoner svenskar är inte ”tillräckligt hjärtfriska”, en miljon är deprimerade, hela 750 000 kvinnor har östrogenbrist och torra slemhinnor och alltfler får svenskar får diagnoser och piller. Finns det ingen inom läkemedelsindustrin som sätter detta i samband med välmående, motion, kost, delaktighet, trygghet och att ha en mening i livet eller är det bara pengar som styr den här världen?