The European scentific kommittee

I natt åkte jag till Paris eftersom jag har blivit invald i det Europeiska rådet för frukt- och grön kommuniation (The European scentific kommittee). Körde upp till Arlanda med lilla rosa pärlan, tillbingade natten med att vänta på planet och maila för att jag skulle få en lite lugnare helg.


Efter en härligt inspirerande dag, så bestämde jag mig för att flytta morgondagens morgonflyg tills framåt eftermiddagen för att ha möjlighet till ett par timmar på stan. MEN… när jag kom tillbaka tilll hotellet nu ikväll så hade min mailbox stängt sig (igen…) De gör så när man mailar för mycket under samma dygn *skratt*


Det var emd andra ord bara att skippa Parisregnet och svara på mail på hotellet MEN det är som skimmerstänk med alla fina, gulliga människor som mailar och vill ha hjälp.


Nu ska jag sova……. har förresten, köpt en ny pocket… Framgångssagan om IKEA och Ingvar Kamprad. Ska bli så skoj att läsa! Kram kram