Superbra video om autism och vaccinering

Ja, idag var det en stor vinst att läsa att hela 50% av Sveriges befolkning har tagit beslut om att inte vaccinera sig MEN som en av mina närmaste vänner Sanna Ehdin skrev: och ÄNDÅ skall alla betala för detta.


Jag håller med och det är helt helt galet att ´beslutet har tagits över våra huvuden och att det dessutom har köpts in doser till hela befolkningen. Jag bara undrar… HUR tänkte regeringen egentligen? Inte nog med att det är beställt flera millioner doser som inte ens kommer att användas. Det är varken beprövat för gravida kvinnor, för barn och själva influensan har endast upplevts som en liten förkylning…


MEN ändå skall massvaccineringen införas som planerat. Det är så oansvarigt och felaktigt av regeringen, så jag hoppas verkligen att de som tagit detta beslut kommer att stå som personligt ansvariga för detta. Det är verkligen att leka med andra människors liv…!


En nära vän till mig som är forskare inom vaccination hävdar att det är OMÖJLIGT att ta fram ett säkert och beprövat vaccin på mindre än 3-6 år och nu har tillverkarna haft endast 1 år på sig. 

Här kan ni lära er  mera om vaccinering och den mycket intressanta kopplingen till autism. 


http://vactruth.com/2009/06/26/dr-andrew-moulden-answers-to-autism-and-vaccine-damage/

Läs tidigare inlägg i denna blogg och boosta immunförsvaret med gott om antioxidanter och giftfri mat. Läs mera på: www.kostkoll.se och www.piggabarn.se